Bureau Boekema verlicht het werk van ondernemers door middel van het geven van juridisch advies, het opstellen en checken van juridische documenten en het voeren van onderhandelingen en het verzorgen van educatie. 

GESPECIALISEERD in CONTRACTEN, AUTEURSRECHT en NABURIG RECHT en PRIVACY

Bureau Boekema is gespecialiseerd in alle juridische aspecten van creatief ondernemerschap zoals auteursrecht, verbintenissenrecht (contracten, algemene voorwaarden) en arbeidsrecht met name op het gebied van uitvoerende kunsten zoals muziek, theater en (kunst)onderwijs en collectieve beheersorganisaties zoals BumaStemra, Sena en Pictoright, maar ook op het gebied van design, (social) media, fotografie en film, tekst, architectuur.

Bureau Boekema weet als geen ander hoe belangrijk het netwerk is voor een creatief ondernemer en dat je dat netwerk goed moet behandelen. Dat wil echter niet zeggen dat je niet mag opkomen voor je rechten. Bij Bureau Boekema gaat het altijd om de beste uitkomst van de zaak.  Met jarenlange ervaring in de creatieve sector zal Bureau Boekema alles in het werk stellen om in de beste sfeer tot duidelijke afspraken te komen zodat iedereen weet waar hij aan toe is en jij je in alle rust kunt richten op je werk. 

Bureau Boekema werkt nauw samen met Kompas advocatuur. Dus mocht het ondanks alle inspanningen toch tot een procedure komen, dan zijn ook je procesbelangen bij Bureau Boekema in goede handen. Tevens biedt Bureau Boekema door middel van het gratis kunstenaarsspreekuur een platform voor kunstenaars en kunststudenten ter versteviging van hun juridische en sociale positie.

ONDERZOEK EN PUBLICATIE

Bureau Boekema wil door middel van vrij onderzoek en publicatie kennis over het auteursrecht toegankelijk en begrijpelijk maken voor een groot publiek.

Meld je aan voor de nieuwsbrief:
(geen onzin, maar op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en vol tips, beloofd)
Maak kennis met Bureau Boekema:
  • Linkedinn

Bureau Boekema

De Schans 129

5011 EN Tilburg

06 20941301

info@bureauboekema.nl

of

bureauboekema@gmail.com