WHEN-THE-SHIT-HITS-THE-FAN-pakket

Stel, je komt erachter dat iemand heeft jouw werk heeft gebruikt zonder jouw toestemming of jij krijgt een pittige brief op je deurmat met de aantijging dat jíj iemands werk zonder toestemming hebt gebruikt. Misschien heb je een klus uitgevoerd en de opdrachtgever weigert te betalen, of heb je problemen met BumaStemra of een andere CBO? Kortom, je hebt een dringend juridisch probleem. In dat geval kan Bureau Boekema je snel en vakkundig én tegen een fixed fee bijstaan met praktisch en begrijpelijk juridisch advies. 

Het When-The-Shit-Hits-The-Fan-pakket is opgedeeld in drie fases. Elke fase past bij een specifiek juridisch traject. Afhankelijk van je zaak kun je beginnen bij fase 1 en vervolgens doorgaan met fase 2 en 3. Je kunt eventueel ook beginnen met fase 2 als je, bijvoorbeeld, de eerste fase zelf al hebt doorlopen. 

 

FASE 1

Gedurende Fase 1 bekijken we waar je juridisch staat, wat je kansen zijn, wat een eventuele rechtsgang je gaat kosten en opleveren, en wat je het beste kunt doen of laten. We bekijken samen de zaak en ik stel een schriftelijk advies op inclusief een kostenprognose. Na fase 1 kun je beslissen of je het er bij laat zitten of dat je doorgaat met fase 2. 

FASE 2

Fase 2 is de zogenaamde 'minnelijke fase'. Je hebt besloten om het er niet bij te laten zitten. In dat geval ga ik contact opnemen met de tegenpartij en probeer ik er op een respectvolle manier, namens jou, goede afspraken te maken met de tegenpartij. Afhankelijk van de zaak bestaat de minnelijke fase uit een of meerdere gesprekken of een brief (of allebei) en, indien nodig, een ingebrekestelling. Een ingebrekestelling is een brief waarin de tegenpartij de laatste kans krijgt om zich aan de afspraak te houden (c.q.. te betalen). Een ingebrekestelling is nodig als je door wilt gaan met fase 3.

Meld je aan voor de nieuwsbrief:
(geen onzin, maar op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en vol tips, beloofd)
Maak kennis met Bureau Boekema:
  • Linkedinn

Bureau Boekema

De Schans 129

5011 EN Tilburg

013 2079093

info@bureauboekema.nl