Wat is een 

?

De bijspijkersessies zijn informele bijeenkomsten rondom een bepaald juridisch thema die worden gehouden op een inspirerende plek. 

Bijspijkersessie: lescontracten afsluiten met particulieren.

Iedereen die lesgeeft aan particulieren, sluit mondeling of schriftelijk lescontracten af. Particulieren worden in de hoedanigheid van consument extra door de wet beschermd. Er zitten dus wat haken en ogen aan het afsluiten van een lescontract met een particulier.

 

Een goed en leesbaar lescontract schept duidelijkheid, geeft rust en draagt bij aan een professionele uitstraling. Een mondeling of juridisch gebrekkig lescontract kan ervoor zorgen dat je voor onaangename verrassingen komt te staan. Wil je zeker weten of alles wat in jouw lescontract staat klopt? Dan is dit de ideale gelegenheid om dat te checken. Of misschien heb je nog geen goed lescontract en wil je daar nu werk van maken? Dan is deze bijspijkersessie een goede gelegenheid daarvoor.

Wat is het doel?

Alle deelnemers krijgen een modelcontract mee naar huis. Met de opgedane kennis is het vervolgens mogelijk om zelf een goed lescontract op te stellen of je eigen lescontract aan te passen.

Voor wie is deze bijspijkersessie bedoeld?

Deze bijspijkersessie is speciaal samengesteld voor muziekscholen, kunstencentra, zelfstandige docenten en zelfstandige docenten werkzaam in collectieven. De bijspijkersessie is ook zeer geschikt voor studenten die een studie volgen aan een docentenopleiding. En natuurlijk zijn alle andere geïnteresseerden ook welkom.

Wat gaan we doen?

Twee uur lang bespreken we aan de hand van voorbeelden en casussen alle 'do's en dont's' en kun je vragen stellen. Indien gewenst, kun je van tevoren jouw lescontract opsturen. Deze zal dan tijdens de sessie besproken worden.

Er is plek voor maximaal 10 personen waarvan maximaal 2 studenten. 

Informatie:

Datum: dinsdag 5 november 2019

Tijd: 9:45 (inloop), 10:00-12:00.   

Locatie: Factorium Tilburg, Koningsplein 11a, 5038 WG Tilburg. (Er is voldoende parkeergelegenheid in Parkeergarage Koningsplein).

Prijs: 

ZZP'ers: 60,- (incl. BTW)

Muziekscholen en/of kunstencentra en collectieven: 120,- (incl. BTW)

Studenten: 30,- (incl. BTW)

Tickets:

Verkrijgbaar via Eventbrite (www.eventbrite.nl) of via de link: https://bit.ly/2lxmA7U

Maximaal aantal deelnemers: 10

Indien het event is uitverkocht of er geen tickets meer beschikbaar zijn in jouw categorie, stuur dan een mail naar: bureauboekema@gmail.com, of laat een bericht achter via het contactformulier.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief:
(geen onzin, maar op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en vol tips, beloofd)
Maak kennis met Bureau Boekema:
  • Linkedinn

Bureau Boekema

De Schans 129

5011 EN Tilburg

06 20941301

info@bureauboekema.nl

of

bureauboekema@gmail.com